Nissan Cabstar 2.5 diesel An 2008, autoutilitara platou cu bena cu motor puternic si fiabil

Plata in rate fixe! Tva deductibil, autoutilitara platou cu bena

7,500

In stoc
Show All Photos

Nissan Cabstar 2.5 diesel autoutilitara platou cu bena
An 2008
6 locuri
plus cutie depozitare
bena 3 metri lungime 2 metri lățime
preț cu tva deductibil pentru firme
import Belgia
128395 km reali.

Pret: Brut
Culoare: Alb
Tara de origine: Belgia

Cal de lucru de încredere: Camion Nissan Cabstar 2.5 Diesel 2008

Descriere:

Căutați un partener de încredere pentru afacerea dvs.? Nu căutați mai departe decât acest camion Nissan Cabstar 2.5 Diesel 2008. Acest cal de bătaie robust și versatil este gata să facă față oricărei sarcini pe care o aruncați.

Caracteristici cheie:

Performanta motorului:

Alimentat de un motor diesel de 2,5 litri, eficient din punct de vedere al consumului de combustibil, oferind un amestec perfect de putere și eficiență pentru sarcinile tale zilnice.
Manevrarea lină și receptivă asigură o experiență confortabilă de condus, indiferent dacă navighează pe străzile orașului sau navighează pe autostradă.
Capacitate de sarcină utilă:

Cu o capacitate generoasă de încărcare utilă, acest Cabstar este conceput pentru a transporta încărcături grele cu ușurință, făcându-l ideal pentru diverse nevoi de afaceri, de la construcții până la servicii de livrare.
Durabilitate:

Construit pentru a rezista, Cabstar este renumit pentru durabilitatea și construcția robustă, asigurându-se că poate rezista cerințelor unei zile de lucru aglomerate.
Versatilitate:

Echipat cu o platformă spațioasă și bine proiectată, acest camion oferă flexibilitate pentru transportul de mărfuri de diferite dimensiuni și forme.
Siguranță:

Caracteristicile de siguranță includ airbag-uri, frâne ABS și un cadru robust, oferind liniște atât șoferului, cât și pasagerilor.
Cabină confortabilă:

Cabina confortabilă și proiectată ergonomic asigură că orele lungi pe drum sunt fără oboseală, permițându-vă să vă concentrați asupra muncii dvs.
Întreținere și istoric:

Acest Cabstar a fost întreținut cu meticulozitate, cu intervale regulate de service și un istoric cuprinzător de întreținere. Motorul funcționează fără probleme, iar toate componentele sunt în stare excelentă de funcționare.

Informații suplimentare:

Anul: 2008
Combustibil: Diesel
Transmisie: Manuala
Kilometraj: 128395
Culoare exterioară: alb
Concluzie:

Indiferent dacă sunteți proprietarul unei mici afaceri care căutați un vehicul de livrare de încredere sau un comerciant care are nevoie de un camion de lucru robust și practic, Nissan Cabstar 2.5 Diesel 2008 este soluția perfectă. Nu ratați ocazia de a deține acest camion de încredere și versatil, care este gata să plece la drum și să vă susțină nevoile afacerii.

Contactați-ne astăzi pentru a programa un test drive și pentru a experimenta fiabilitatea Nissan Cabstar direct!
Performanță versatilă:

Nissan Cabstar nu este doar un cal de bătaie; este un instrument versatil care se adaptează la cerințele dvs. specifice de afaceri. Indiferent dacă lucrați în construcții, logistică sau orice activitate care necesită ridicare grele, designul adaptabil al lui Cabstar asigură că este la înălțimea sarcinii. Patul său de marfă este proiectat ingenios pentru a găzdui diverse încărcături, de la materiale de construcție până la echipamente voluminoase, făcându-l alegerea ideală pentru profesioniștii care au nevoie de un partener flexibil și de încredere pe șantier.

Eficienta consumului de combustibil:

În lumea afacerilor, eficiența este esențială, iar motorul diesel de 2,5 litri al acestui Cabstar este proiectat având în vedere acest lucru. Beneficiați de o economie excelentă de combustibil, care nu numai că vă economisește bani la pompă, ci și reduce la minimum amprenta de carbon. Această combinație atentă de putere și eficiență vă asigură că vă puteți gestiona operațiunile zilnice fără a compromite performanța sau durabilitatea.

Interior pregătit pentru afaceri:

Intră înăuntru și vei descoperi un interior proiectat atent, adaptat cerințelor afacerii tale. De la comenzi intuitive la un spațiu amplu de depozitare, cabina Cabstar este un spațiu de lucru funcțional pe roți. Scaunele confortabile asigură că fiecare călătorie, fie că este pe distanță scurtă sau lungă, este efectuată cu ușurință, permițându-vă să rămâneți concentrat asupra obiectivelor dvs. de afaceri.

Palmares:

Nissan Cabstar 2008 vine cu un istoric dovedit în segmentul vehiculelor comerciale. Și-a câștigat reputația de a fi o alegere fiabilă și rentabilă pentru companiile din întreaga lume. Alăturați-vă rândurilor proprietarilor mulțumiți de Cabstar care au experimentat durabilitatea și performanța pe care acest camion le aduce operațiunilor lor.

Nu ratați ocazia de a vă ridica afacerea cu un camion Nissan Cabstar 2.5 Diesel 2008. Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre modul în care acest vehicul versatil și de încredere poate fi un atu valoros pentru eforturile dvs. de afaceri.

Succesul dumneavoastră este prioritatea noastră – conduceți avantajul Nissan Cabstar!

  • There are no features available
Anul fabricatiei: 2008
Marca: Nissan
Caroserie: Pick-up
Kilometraj: 128395
Transmisie: 5-Trepte Manual
Combustibil: Diesel
Stare: Utilizat
Tara de origine: Belgia
Pret: 7,500€
Motor: 2.5TDI
Culoare: Alb
Culoare interioara: Gri

Simulator rata

Leave comments

Your email address will not be published.*You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Back to top