Blog

Noutati din lumea auto

SUV-ul electric Volkswagen ID.4 este disponibil și în România. Varianta Pro Performance cu motor de 204 CP și baterie de 77 kWh pornește de la 44.119 euro, însă pentru moment, nemții oferă doar versiunea 1st Edition care crește prețul cu încă 1.360 de euro.

La finalul lunii septembrie, Volkswagen a prezentat noul ID.4. SUV-ul electric dezvoltat de constructorul german împrumută numeroase elemente stilistice și tehnice de la hatchback-ul ID.3 și este dezvoltat pe baza platformei MEB, o arhitectură gândită special de nemți pentru modele electrice.

Acum, Volkswagen a publicat prețurile pentru noul ID.4 și pentru piața din România. La fel ca în cazul lui ID.3, în primă fază, SUV-ul electric va fi disponibil în varianta Pro Performance cu echipare 1st Edition.

Astfel, SUV-ul Volkswagen ID.4 va fi echipat cu un motor electric de 204 cai putere și 310 Nm și cu o baterie cu capacitatea netă de 77 kWh. Autonomia calculată pe baza standardul WLTP este de 520 de kilometri, iar accelerația de la 0 [...]

Dacia a anunţat preţurile pentru noile modele de Logan, Sandero şi Sandero Stepway.
Preţurile noilor modele Dacia pornesc de la 8.400 de euro pentru noul Logan, 8.600 de euro pentru noul Sandero şi 12.050 de euro pentru noul Sandero Stepway, anunţă compania.
În săptămânile următoare, noile modele Logan, Sandero şi Sandero Stepway vor putea fi comandate în reţeaua de agenţi autorizaţi Dacia din întreaga ţară, iar primele livrări sunt programate pentru decembrie 2020

În săptămânile următoare, noile modele Logan, Sandero şi Sandero Stepway vor putea fi comandate în reţeaua
de agenţi autorizaţi Dacia din întreaga ţară, iar primele livrări sunt programate pentru decembrie 2020.
Logan şi Sandero sunt disponibile cu trei motorizări, din care două pe benzină (cu puteri de 65 CP, respectiv 90
CP) şi o motorizare mixtă benzină-GPL, de 100 CP, sub denumirea comercială ECO-G. Ambele modele dispun
de trei nivele de [...]

    Back to top